Skadeverkstad

Plåtverkstad, Lackverkstad, Plastreparation och Bilglas

När olyckan varit framme kan du vända dig till oss. Vi har modern och ändamålsenlig plåtverkstad, vi sätter färg och sköter lackering via vår verkstad AK Billackering, vi byter eller lagar alla delar av plast och utför professionell reparation av bilglas.

Bilskador

Dagens bilar är mycket avancerade och rymmer alltmer teknik och nya material. Datorer styr många funktioner, och bilens beståndsdelar är ofta tillverkade av specialstål, aluminium och kompositmaterial.
Vi har den kompetens och den utrustning i vår verkstad som krävs för att möta biltillverkarens krav.
Våra mekaniker vidareutbildas ständigt för att ha rätt kunskap om de nya material och tillverkningsmetoder som biltillverkarna tar fram.

Kvalitet och miljöcertifierade

Holmlunds Bilskadecenter är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001:2000, vilket innebär att vi har dokumenterade rutiner för alla våra åtagande och vårt arbete, vilket säkerställer kvaliteten på alla jobb vi utför.
Vi tar också ett stort miljöansvar genom att vara miljöcertifierade enligt ISO 14001:2004.

Så här går reparationen till.

  1. När din bil rullar in i verkstaden, börjar vi med att plocka bort skadade plåt- och plastdetaljer och frilägger den underliggande skadan för att rikta upp bilen.
  2. Vi beställer samtidigt hem nya delar som behövs. Plastdetaljer som går att återmontera reparerar vi i vår egen plastverkstad.
  3. När bilen är riktad och balanserad passas de nya delarna in och bilen förs över till vår lackeringsverkstad.
  4. Efter lackeringen monterar vi tillbaka de yttre karossdelarna och kontrollerar bilens diagnossystem för att alla funktioner ska vara återställda.
  5. Vid behov gör vi även en hjulinställning.
  6. Sedan slutkontrolleras reparationer och vi kontaktar dig för att meddela att bilen är klar att hämta.